0 artikels in winkelwagen.

Onze klanten getuigen

Geeft veel steun - Lex Faesen

Dit hemd bevalt erg goed. Als ze weer leverbaar zijn, dan ga ik er nog een paar van bijbestellen. Het belangrijkste effect is de steun onder in de rug. Dat is duidelijk merkbaar. Het figuurcorrigerend effect is wat minder. Bij het eten heb ik eerder een verzadigd gevoel, waardoor ik wat minder ben gaan eten. De hoop is dat ik hiermee ook wat afval.

Date: 01-08-17

Goed voor mijn rug - Smit

Het product sluit perfect aan en geeft een zeer goede correctie voor mijn rug. Precies wat ik nodig heb

Date: 09-04-17

Spanx shirt - A.V.

Geweldige shirts die erg lang netjes blijven. Geeft een zeker gevoel. En draagt ook bij aan een goede houding.

Date: 02-10-16

Super product - Steve

Na veel te lezen over dit product en veel nadenken toch gekocht , heel tevreden van het resultaat . Vlotte service en levering .

Date: 30-05-16

Deels tevreden - Roger

Ik kocht één exemplaar boxershort met korte pijpen. "Made in Egypt" verontrustte me wel. Maar... ik ben vooral tevreden over de extra steun vooraan, zodat alles nu tenminste op zijn plaats zit én blijft. Ook de stof is zacht. Doch de pijpjes omsluiten mijn billen NIET. En staan onderaan nogal wijd open zodat ze toch wat opkruipen. Ook de opening vooraan leek me wat bizar, zodat ik mijn singlet nu in die boxershort stop. Op de foto sluit alles perfect aan, maar niet op mijn lijf hoewel ik normaal gebouwd ben 172 cm en 71 kg.

Date: 09-02-16

Had ik niet verwacht - K. roelofs

Ik had niet verwacht dat de Zoned Performance van Spanx zo confortabel in het dragen zou zijn. Na het aantrekken moest ik er even aan wennen maar al snel voeld het als een tweede huid en zijn dan goed maar doet bovenal gewoon goed zijn werk.

Date: 29-09-15

Uitstekend product - Thomas Villa

Je voelt je sterker, strakker en comfortabel

Date: 05-08-15

tevredenheid - joachim

zeer comfortabel , zelfs bij zomerse temperaturen te dragen onder T shirts o.d.

Date: 19-06-15

stevigheid - joachim

echt tevreden over het resultaat. precies wat ik in gedachten had

Date: 19-06-15

Aanrader - Dennis

Ik heb een hemd cadeau van mijn ouders gehad, eerst vond ik het niks, maar nu wil ik toch graag een tweede erbij gaan bestellen.

Date: 25-03-15
  Bezig met laden...